“ΦΙΛΟΙ του ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

1. Τετάρτη 19/10/2022 με πρωτοφανή συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Σιδηροδρομικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, οι εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων, (Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής), του Συλλόγου μας. Ψήφισαν συνολικά 404 μέλη, ενώ πάνω από 420 συνυπέγραψαν στο βιβλίο του αντίστοιχου συλλόγου της Δράμας για δημιουργία τουριστικού τρένου στην κοιλάδα του Νέστου.
Υποψήφιοι για Δ.Σ. ήταν οι 1. Πάταρας Κ. 2. Χαρίσης Ι. 3. Εγγλέζος Α. 4. Γιαννακούδης Ι. 5. Χαρατσίδου Ν. 6. Κακαβάς Π. 7. Παϊπαλέξη Ε. 8. Ναθανηλίδης Θ. 9. Μυλωνάκης Α. 10. Ζωπίδης Ε. Για το Δ.Σ. εκλέχτηκαν οι 7 πρώτοι ενώ οι υπόλοιποι αναπληρωματικοί. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή υποψήφιοι ήταν οι 1. Μωραϊτης Σαράντης 2. Κωτσιόπουλος Ν. 3. Αχτσής Α. 4. Βούγια Ο. Εκλέχθηκαν οι 3 πρώτοι και η 4η αναπληρωματική.
2. Παρασκευή 21/10/2022 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση των νεοεκλεγέντων προκειμένου να καταρτισθεί η σύνθεση Δ.Σ.: Πρόεδρος Πάταρας Κωνσταντίνος, Γ. Γραμματέας Γιαννακούδης Ιωάννης, Αντιπρόεδρος Εγγλέζος Αντώνιος, Ταμίας Χαρίσης Ιωάννης, Έφορος Καϊπαλέξη Ελένη, Μέλη Κακαβάς Παναγιώτης και Χαρατσίδου Νίνα.
3. Πρώτα δείγματα πολύ ενθαρρυντικά. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει όρεξη και διάθεση για δουλειά, δράσεις, εκδηλώσεις κλπ. Ήδη στις πρώτες 25 ημέρες έγιναν 4 Διοικητικά Συμβούλια, έγγραφο προς Δήμο, ΟΣΕ και άλλες υπηρεσίες, συνεχίστηκε η εγγραφή μελών, πολλές ξεναγήσεις ιδικά σχολείων, εκδηλώσεις-«μαζώξεις» στο Μουσείο, είχαμε επισκέψεις φίλων που μας δώρισαν βιβλία, εκθέματα για το Μουσείο και ο Γιατράκης Γιώργος μας δώρισε έναν δικό του πίνακα. Συμμετείχε ομάδα μας Πεντάκ σε τουρνουά κατακτώντας 1η και 3η θέση σε τουρνουά. Συμμετοχή με αντιπροσωπεία σε εκδηλώσεις του ΣΦΣ σε Λάρισα Τέμπη και Βελεστίνο. Έγινε για πρώτη φορά συνεστίαση σε ταβέρνα 27/11 με συμμετοχή της μουσικής ομάδας του συλλόγου «Νότες πάνω στις Ράγες» όπου είχε μεγάλη επιτυχία.
4. Το Δ.Σ. στην 3η συνεδρίαση του με θέμα Επίτιμος Πρόεδρος: αποφάσισε ομόφωνα να ανακηρύξει επίτιμο πρόεδρο τον Μυλωνάκη Ανδρέα, ο οποίος παραμένει επικεφαλής των ξεναγήσεων. Φυσικά, η προσφορά του πολύ μεγάλη αφού διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου από το 2016 έως τώρα.
Να ευχαριστήσουμε όλους σας για την συμμετοχή σας, καθώς και την στήριξη από τα 2 σωματεία συνταξιούχων «Αναγέννηση» και Σ.Σ.Σ.Μ.Θ. Θέλουμε να είστε κοντά στον σύλλογο και εμείς σας υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να αναδειχθεί περισσότερο ο σύλλογος, το Μουσείο και ο σιδηροδρομικός.
Υστερόγραφο: Ευχαριστούμε πολύ το σωματείο Σ.Σ.Σ.Μ.Θ. για την φιλοξενία και όχι μόνο που μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνούμε με τα μέλη μας αφού πολλά απ’ αυτά είναι και μέλη του Σ.Σ.Σ.Μ.Θ.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
με υγεία, δημιουργία και παραγωγικότητα
Το Δ.Σ.