Περιοδίες στα παραρτήματα

05.05.2022 / Το Δ.Σ στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Την Τετάρτη 4 Μαΐου αντιπροσωπεία από το Δ.Σ του σωματείου μας (Πιτυτζόγιας Β, Γιαννακούδης Ι και Μπερμπεργιάννης Δ) επισκέφθηκε το παράρτημα της Θράκης στην αίθουσα “Θέατρο”, Οικοπάρκο.
Την εκδήλωση επισκίασε η θλιβερή είδηση με τον χαμό του συναδέλφου Γιώργου Οργαντζή που μαθεύτηκε εκείνη την ώρα (με καταγωγή από τον Έβρο).
Έγινε αναλυτική ενημέρωση για δραστηριότητες – στόχους του Σωματείου και πιστεύουμε πως όλοι όσοι παρευρέθηκαν έφυγαν με την ικανοποίηση πως το σωματείο αγωνίζεται και νοιάζεται για τα προβλήματα τους.
11.5.2022 / Ενημερωτική συγκέντρωση στην Έδεσσα
Επιτροπή από το Διοικητικό Συμβούλιο: Πιτυτζόγιας Β (πρόεδρος), Τύπος Σ (αντιπρόεδρος) και Λιγομενίδης Ιορδάνης (ταμίας), επισκέφθηκαν το παράρτημα της Δυτικής Μακεδονίας (Έδεσσα).
Έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα τα νέα δεδομένα και με την αποχώρηση από την ΠΟΣΣ. Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία εντύπου (εφημερίδα) όπου θα κυκλοφορήσει τον μήνα αυτό.
Η συμμετοχή ήταν άκρως ικανοποιητική αν κρίνουμε πως ο κόσμος είναι ακόμα σφιχτός και οι συνάδελφοι έμειναν ικανοποιημένοι.
8.5.2022 / ΠΕΡΕΙΟΔΙΑ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ σε ΔΡΑΜΑ και ΣΕΡΡΕΣ
Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. Πρόεδρος Πιτυτζόγιας Β, Αναπλ. Γραμματέας Γιαννακούδη Ι, και Έφορος Μπερμπεργιάννης Δ., μετέβη στη Δράμα όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συγκέντρωση 9:30 στα γραφεία του Ηφαίστου για τα μέλη του παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας. Η συγκέντρωση κρίνεται θετική και πιστεύουμε πως και οι συνάδελφοι όσοι παρευρέθηκαν ικανοποιήθηκαν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του Ηφαίστου για την φιλοξενία να τους συγχαρούμε για τα έργα την προσφορά τους με το Μουσείο και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους στόχους τους.
Μετά μετέβη η αντιπροσωπεία στις Σέρρες και στο Σταθμό12:30 όπου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των μελών της περιοχής στο καφέ ταβέρνα του Σταθμού. Όσοι βρέθηκαν πιστεύουμε πως χάρηκαν και ικανοποιήθηκαν.
15.6.2022 / Ενημερωτική συγκέντρωση στην Κατερίνη
Αντιπροσωπεία του Δ.Σ αποτελούμενη από Πιτυτζόγια Β (πρόεδρο), Τύπο Σ (αντιπροεδ), Γιαννακούδη Ι (αναπληρ. γραμματέα), μετέβη σήμερα στην Κατερίνη όπου πραγματοποίησε συγκέντρωση για τα μέλη της γύρω περιοχής Πιερίας. Οικοδεσπότης ο Τζώρτζογλου Αποστόλης εκλεγμένος παραρτήματος Δ. Μακεδονίας.
Μεγάλη η συμμετοχή (22 μέλη) μετά απ’ τόσο καιρό λόγω πανδημίας και η ικανοποίηση των μελών φανερή. Έγινε ενημέρωση γενικά για όλα τα θέματα – δρώμενα που απασχολούν τα μέλη μας. Τέθηκαν ερωτήσεις από μέλη όπου απαντήθηκαν και ανανεώθηκε το ραντεβού μας λίαν προσεχώς.
Το Διοικητικό Συμβούλιο