Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές με την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου. Η Βουλή, και αυτό συμβαίνει πρώτη φορά, θα συνεχίσει να νομοθετεί μέχρι τις 11 Απριλίου και την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου, θα κλείσει για τις διακοπές του Πάσχα. Στις 24 Απριλίου, θα γίνει η θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος διάλυσης της Βουλής, με την οποία ξεκινά και επισήμως η προεκλογικής περίοδος.

Εμείς οι συνταξιούχοι τώρα μπροστά στις επικείμενες εκλογές, συνεχίζοντας τον αγώνα, μας δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα να καταδικάσουμε, να τιμωρήσουμε με την ψήφο μας όλους εκείνους που είχαν την κυβερνητική ευθύνη αυτά τα χρόνια, για όλα τα βάρη που έχουν φορτώσει στις πλάτες μας, περικοπές συντάξεων, δώρων, ΕΚΑΣ, επικουρικών, την ακρίβεια και τόσα άλλα.

Έχουν το θράσος να επιζητούν ξανά την λαϊκή ψήφο, για να συνεχίσουν, μέσα από διάφορα αυτοδύναμα ή μη κυβερνητικά σχήματα, την ίδια πορεία, στις ίδιες ράγες, οδηγούν σε νέα δράματα.

Για τις δολοφονικές πολιτικές τους, που προκαλούν τέτοια εγκλήματα, όπως αυτό των Τεμπών με τους 57 νεκρούς.

Για την ακρίβεια που θερίζει τους μισθούς και τις συντάξεις μας. Για το πανάκριβο ρεύμα, το φυσικό αέριο, το ξεσπίτωμα εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών που θα χάσουν τα σπίτια τους από τα funds.

Γιατί προσπαθούν να κοροϊδεύσουν τον λαό με τις άθλιες ελεημοσύνες των διαφόρων pass, αντί για την καταβολή πραγματικών αυξήσεων στις πληρωμές συντάξεών μας, τα εφάπαξ, τα δώρα που μας έκοψαν, τα αναδρομικά που μας οφείλουν.

Γιατί ξεπούλησαν και ξεπουλούν στους επιχειρηματικούς ομίλους, ξένους και ντόπιους, τις τηλεπικοινωνίες, την ηλεκτρική ενέργεια, την ύδρευση, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα ναυπηγεία, τους σιδηροδρόμους, τους δρόμους, τα δάση, τις παραλίες, το ελληνικό, τα πάρκα, τα μουσεία, όλη την χώρα για 99 χρόνια.

Θέλετε να μοιραστείτε το άρθρο;

Facebook
Email

Διαβάστε και αλλά άρθρα