Η κοπή της Βασιλόπιτας στην Αλεξανδρούπολη

Την Τρίτη 14.2.2023, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας στο παράρτημα Έβρου.

Από το Δ.Σ ήταν ο ταμίας Λιγομενίδης Ιορδάνης και ο έφορος Μπερμπεργιάννης Δημήτριος ενώ ο αντιπρόεδρος Τύπος Στ. δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω κωλύματος. Επίσης ο αντιπρόσωπος Ξάνθης Σίσκος Γεώργιος, ο αντιπρόσωπος Κομοτηνής Πετρίδης Ηρακλής. Φυσικά οικοδεσπότης ο αντιπρόσωπος μας στην Αλεξανδρούπολη Σιδηρόπουλος Χάρης που φρόντισε τα της εκδήλωσης.

Η συμμετοχή των μελών αρκετά μεγάλη μια και παρευρέθηκαν 40 άτομα.

Μετά την ευλογία από τον ιερέα, μας έδωσε και τις ευχές του, έγινε κοπή της πίτας και τυχερός ο συνάδελφος Τσολάκης Νικόλαος του Βασιλείου που έτυχε το φλουρί.

Κατόπιν ακολούθησε η ενημέρωση από τον ταμία για τα πεπραγμένα του σωματείου.

Στην συνέχεια ο Μπερμπεργιάννης Δημήτριος αναφέρθηκε για τα πεπραγμένα περιόδου από την αποχώρηση μας από την ΠΟΣΣ. Τους λόγους της αποχώρησης μας, για θέματα συνταξιοδοτικά, εφάπαξ, για τα δελτία τύπου που στείλαμε σε πρωθυπουργό, αρχηγούς κομμάτων, για την συμμετοχή μας στο ΣτΕ 04.01.22, 18.01.22 και 04.04.22. Για τα 3 εξώδικα που στείλαμε ΟΣΕ – ΕΦΚΑ και στην πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τώρα Helenic train για την επιστολή στον ΕΦΚΑ και για την μεγάλη κοροϊδία από πλευράς όλων των πολιτικών προς τους Συνταξιούχους.

Πιστεύουμε πως όλοι οι συνάδελφοι έμειναν ικανοποιημένοι χρόνια πολλά καλή χρονιά.

Το Δ.Σ.