Εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα Τετάρτη 24.01 το σωματείο μας πραγματοποίησε την κεντρική εκδήλωση κοπή βασιλόπιτας της νέας χρονιάς 2024 στο ξενοδοχείο Holiday. Σε μια κατάμεστη αίθουσα παρευρέθηκαν 250 ~ μέλη και φίλοι του σωματείου. Το κλίμα εορταστικό μεν αλλά είχε θετικά αλλά και αρνητικά συναισθήματα λόγω της κατάστασης του σιδηροδρόμου, του χαμού τόσων αθώων ψυχών στα Τέμπη αλλά και το χαμό των πρόσφατων συναδέλφων που έφυγαν από την ζωή. Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για θύματα και για τους συναδέλφους που φύγανε.

Αφού καλωσόρισε ο πρόεδρος όλους τους παρευρισκόμενους διαβάστηκε η πίτα από τον παπά ενορίας Αγίου Νικολάου και στην συνέχεια έγινε η κοπή από τον πρόεδρο ο οποίος δίνοντας στο καθένα το κομμάτι του, έδινε τον λόγο για ένα χαιρετισμό. Μίλησαν ο πρόεδρος του ΣΦΣΘ Πάταρας Κ, ο Αντιπρόεδρος Αναγέννησης Χατζηκ/νου Π, ο εκπρόσωπος Θερμαϊκού Μίγγας Χ, και οι δύο δικηγόροι Τελλη Ε, & Μπακελα Χρ. Επίσης δόθηκαν κομμάτι πίτας για παλιούς συναδέλφους στον Σουκατζιδη Κ για τους παλιούς σταθμάρχες στον Καζαντζίδη Κ, και για την απρόσμενη μεγάλη συμμετοχή των γυναικών στην Παντσιου Αναστασία.

Από τα δύο φλουριά που μοιράστηκαν στα πιτάκια βρέθηκε μόνο το ένα και ο τυχερός ήταν ο συνάδελφος Λεγας Αναστάσιος. Εκ των υστέρων ενημερωθήκαμε πως το δεύτερο φλουρί το έτυχε ο Μαούνης Γ.

Έγινε πλήρη ενημέρωση τόσο από πρόεδρο για όλα τα θέματα όσο & από το μέλος του Δ.Σ, Μπερμπεργιαννη Δ αλλά και από τους δύο δικηγόρους. Επίσης έγινε τοποθέτηση και από τα άλλα μέλη Δ.Σ ( η τοποθέτηση του Γραμματέα ) που ήταν γραπτή είναι σε φώτο παρακάτω. Να σημειωθεί πως εκτός από το γυναικείο φύλο που έκανε αισθητή την παρουσία του, υπήρξαν και συνάδελφοι που ήρθαν από το Κιλκίς, την Άρνισσα, την Αλεξανδρούπολη, την Κατερίνη, την Χαλκιδική κλπ. Να σημειωθεί πως η φετινή χρονιά είναι & σημαντική μια και υπάρχουν οι αρχαιρεσίες για τα όργανα και η αλλαγή καταστατικού. Θα πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη συμμετοχή και ειδικά του γυναικείου φύλου.

Σας ευχαριστούμε όλους και του χρόνου να είμαστε όλοι οι παρόντες.

Καλή χρονιά.

Το Δ.Σ. Μακεδονίας-Θράκης.