Από την εκδήλωση στην ΔΡΑΜΑ

Την Δευτέρα 20.2.2023, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του σωματείου μας στο παράρτημα της Δράμας και η κοπή της Βασιλόπιτας.

Το παρών έδωσαν ο ταμίας Λιγομενίδης Ιορδάνης και ο έφορος Μπερμπεργιάννης Δημήτριος.

Η εκδήλωση έγινε στην καινούργια αίθουσα του Μουσείου δίπλα στον σταθμό μια μικρή αλλά πολύ φιλόξενη και όμορφη αίθουσα. Να ευχαριστήσουμε για την άριστη φιλοξενία που είχαμε από τον Σύλλογο Ήφαιστο και να τους συγχαρούμε για το έργο τους.

Οικοδεσπότες τα εκλεγμένα μέλη μας στο παράρτημα Πασχαλίδης Λάζαρος και Βαρύτης Χριστόδουλος.

Μετά από σύντομο χαιρετισμό από τον ταμία έγινε η κοπή της πίτας, τυχερός ο Ζωγράφος Αθανάσιος. Στην συνέχεια έγινε μια συνολική ενημέρωση από τον Μπερμπεργιάννη Δημήτριος, για τις δράσεις και τις ενέργειες που έκανε το σωματείο. Για δελτία τύπου που έστειλε σε πρωθυπουργό και σε αρχηγούς κομμάτων, για επιστολές στον ΕΦΚΑ, τα εξώδικα προς ΕΦΚΑ, ΟΣΕ & Helenic Train (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

Επίσης για την αποχώρηση μας από την ΠΟΣΣ για την πορεία των δικαστικών αποφάσεων την κοροϊδία όλων των πολιτικών προς τους Συνταξιούχους καθώς και τι συνέβη από το 2010 έως σήμερα. Τέλος τι διεκδικούμε για το 2023. Μετά τέθηκαν ερωτήσεις και απορίες μελών για προβλήματά τους.

Ελπίζουμε να έμειναν όλοι ικανοποιημένοι με ευχές για καλή χρονιά με υγεία.

Το Δ.Σ.