ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σήμερα το πρωί 10:00 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκλογοαπολογιστική Γενικ. Συνελευση στην μεγάλη αίθουσα του Ε.Κ.Θ.
Αν και θέλαμε παραπάνω συμμετοχή έστω και έτσι τα 108 μέλη είναι ένα δείγμα που δεν συναντάς εύκολα σε σωματεία εργαζομένων πόσο μάλιστα σε συνταξιούχων.
Παρόντες όλοι του Διοικητικού Συμβουλίου Πιτυτζόγιας Β, Καλοδημίδης Δ, Λιγομενιδης Ι, Γιαννακουδης Ι, Σουλιάριας Ι, Μπερμπερ/νης Δ. ενώ απουσίαζε ο Τύπος Σ λόγω ασθένειας.
Πρόεδρος Γ.Σ λόγω μη ύπαρξης υποψηφίου άσκησε ο πρόεδρος Πιτυτζογιας Β ενώ για τα πρακτικά ανέλαβε ο Γιαννακούδης Ι.
Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμή των συναδέλφων που έφυγαν από κοντά μας.
Η Τελλή Έφη δικηγόρος που συνεργάζεται το σωματείο μας έκανε μια ενημέρωση γενικά.
Αφού έγινε ο οικονομικός απολογισμός από την Εξελεγκ. Επιτροπή στην συνέχεια μίλησαν όλοι του Δ.Σ για τον απολογισμό της τριετίας την αποχώρηση μας από την Ομοσπονδία την αναγκαιότητα τροποποίησης καταστατικού & των εκλογών στο σωματείο μας.
Φυσικά μπορεί ο πρόεδρος να είχε σημαντικό ρόλο στην συνέλευση αλλά τον κύριο λόγο είχε ο Μπερμπεργιάννης Δ κάνοντας εκτενή τοποθέτηση για δρώμενα του σωματείου και γενικά για τα προβλήματα των συνταξιούχων.
Συγκινητική στιγμή όμως η ανακοίνωση του πως κλείνει ο κύκλος του συνδικαλιστικά από το 2003 ασχολείται με το σωματείο και τώρα δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.
Τέλος αφού έγιναν κάποιες ερωτήσεις και τοποθετήσεις από μέλη π.χ ( Παραστατίδης Γ, Μητρακος Κ, Πιλαφτση Καλλιόπ κλπ) τέθηκαν σε ψηφοφορία τα θέματα ημερήσιας διάταξης τα οποία ψηφίστηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ απ’ το σώμα.
1. Οικονομικός Απολογισμός
2. Διοικητικός Απολογισμός
3. Τροποποίηση καταστατικού (προς ψήφιση)
4. Εκλογές και διαδικασία
5. Υποψηφιότητες δεκτές έως αύριο 3.10
Ο πρόεδρος μη έχοντας άλλο θέμα έκλεισε την συνέλευση με την παρότρυνση να υπάρξει συμμετοχή στις εκλογές ευχόμενος και καλή επιτυχία στους υποψήφιους.
Το Δ.Σ. Μακεδονίας-Θράκης

Θέλετε να μοιραστείτε το άρθρο;

Facebook
Email

Διαβάστε και αλλά άρθρα