ΠΡΕΒΕΖΑ [3 ημέρες]

ΠΡΕΒΕΖΑ: 3 ημέρες

Αναχώρηση στις

5 - 7/4/24

Hotel

MARGARONA 3* sup

TIMH για 41 – 50 άτομα

125€

Με πρωινό

Επιβάρυνση μονόκλινου + 65€

Τιμή παιδιού έως 12 ετών
σε τρίκλινο : 89€

Περιλαμβάνει: Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα Συνοδό του γραφείου µας Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής

1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΘΕΑΤΡΟ ΔΩΔΩΝΗΣ – ΠΑΡΓΑ –ΠΡΕΒΕΖΑ (440 χλμ)

Συγκέντρωση στις 07.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου (Εγνατία με Αριστοτέλους ) και αναχώρηση. Δια μέσω Γρεβενών (στάση για καφέ) – Ιωαννίνων φτάνουμε στο αρχαίο θέατρο τηs Δωδώνης, Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα σωζόμενα αρχαία Ελληνικά θέατρα, με χωρητικότητα περίπου 18000 ατόμων. Συνεχίζοντας φτάνουμε στην Πάργα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε και να απολαύσουμε τη βόλτα μας στην παραλία, στα στενά και τις ανηφοριές της πανέμορφης πόλης. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ’ ιδίων. Άφιξη στην Πρέβεζα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και πρώτη γνωριμία με την πανέμορφη πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ (γύρος νησιού) (130χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για Λευκάδα. Θα επισκεφτούμε το Λαογραφικό μουσείο, τη δηµοτική Βιβλιοθήκη και το Μουσείο φωνογράφων το οποίο είναι ατοµική συλλογή και περιλαμβάνει ενθυμήματα Της ρομαντικής Λευκάδας. Χρόνος ελεύθερος στους εκδροµείς. Αναχωρούμε για προσκύνημα στην πολιούχο του νησιού Παναγία Φανερωµένη, με σπουδαίο εκκλησιαστικό μουσείο και υπέροχη θέα στην πόλη. Συνεχίζουμε για Βασιλική το γραφικό κεφαλοχώρι της Νοτιοδυτικής Λευκάδος. Μέσω Νυδρίου, Νικιάνας, Λυγιάς επιστρέφουμε στην Πρέβεζα. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ– ΑΡΤΑ – ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (440 χλμ)

Πρωινό και κάνοντας το γύρο του Αμβρακικού κατευθυνόμαστε στην Άρτα για να θαυμάσουμε το γεφύρι του πρωτομάστορα. Συνεχίζουμε για το ομορφότερο ψαροχώρι της Ελλάδας που επιπλέει στο νερό. Το νησάκι Κορωνησία, μέσα στον Αμβρακικό. Το πλούσιο σε βλάστηση περιβάλλον, οι ιδιαίτερες ψαρόβαρκες (πριάρια), οι κατάφυτες νησίδες, το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής, και το ήπιο κλίμα δημιουργούν μια ιδιαίτερη αίσθηση. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με το νησάκι των 167 κατοίκων. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας θα σταματήσουμε στα Γιάννενα για βόλτα και καφέ. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις επιστρέφουμε στη πόλη μας.

Θέλετε να μοιραστείτε το άρθρο;

Facebook
Email

Διαβάστε και αλλά άρθρα